torsdag den 26. januar 2012

Odder kommune bruger 8 mio. kroner på Ipads til skoleelever!

Denne interessante artikel fik mit lige til at smide en lille opdatering herinde. Utroligt spændende projekt, som jeg helt sikkert fik følge med i.
http://www.version2.dk/artikel/odder-kommune-jubler-over-8-mio-kr-brugt-paa-ipads-43136
Der bliver fremført nogle gode argumenter for brugen af Ipads i skolen og det fremgår, hvordan de med succes bliver brugt i undervisningen. Spændende spændende.

Jeg har nu været i praktik i to uger, hvor jeg er i en børnehave på Islands Brygge. I morgen skal jeg have min sidste vejledningstime inden mine læringsmål skal godkendes på skolen mandag. Mine læringsmål er ikke blevet lavet så meget om, i forhold til dem, jeg lavede inden jeg startede i praktik, men jeg synes også selv, at de dækkede ret godt. Jeg lægger de endelige læringsmål ind i løbet af næste uge, når de er blevet godkendt.
Lige pt. sker der ikke så meget i min praktik, så jeg glæder mig til at få godkendt og komme i gang med mine læringsmål. Jeg føler også nu, at jeg har så gode relationer til børnene, at jeg sagtens kan lave nogle gode observationer og aktiviteter, så det bliver rigtig spændende at komme i gang med!

Jeg har også et par ideer til aktiviteter, som jeg har vendt med min vejleder, der synes det lyder rigtig spændende. De har desuden en stor digital fotoramme, som jeg skal i gang med at bruge. De har kameraer, men de er til voksenbrug så jeg tager mit eget kamera med, når børnene skal lave noget. Det er både vandtæt og så kan man tabe det fra 1,5 meters højde uden det går i stykker - så det må de godt bruge. De bygger rigtig meget LEGO og lige nu bygger de fly. Jeg skal blandt andet lave et projekt hvor vi laver en tegneserie med billeder af det de har bygget, hvor de selv fortæller en historie og tager billeder af det. Til at begynde med, laver jeg det med to børn og så vil jeg lige se på hvordan det går og om det bliver en succes og derefter kan jeg så lave det med flere børn. Jeg vil især sætte fokus på, hvilke færdigheder de får i processen men også relationen mellem børnene.
Som sagt lægger jeg mine endelige læringsmål op engang i næste uge. Jeg glæder mig til at komme i gang med projektet og mine læringsmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar